Disclaimer

Algemene voorwaarden

Leveringsvoorwaarden

Bestellingen:
Als u een bestelling plaatst gaat u akkoord met onze leveringsvoorwaarden.
Na het plaatsen van een bestelopdracht ontvangt u binnen 2 dagen een bevestigingsmail. Deze e-mail bevat een overzicht van de bestelde artikelen, de verzendkosten en de gegevens om de betaling over te maken.
Deze orderbevestiging is tevens uw factuur.
Krijgt u geen orderbevestiging per e-mail dan is er wellicht iets misgegaan. Neem dan even contact op via het contactformulier

Prijzen:
Alle genoemde prijzen op de website zijn in Euro, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Indien u de BTW kunt verrekenen kunt dit terugvinden op de orderbevestiging/factuur.

Betaling:
Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden (rabobankreknr. 147689503 ten name van j.m.h.van woezik-roelofs) De gegevens hiervoor staan vermeld in de orderbevestiging die u krijgt na ontvangst van uw bestelling.
Is de betaling niet binnen 3 dagen na de besteldatum bijgeschreven op onze bankrekening, dan vervalt automatisch de bestelling.
U mag uw bestelling ook komen afhalen. Dit kan echter alleen op afspraak. Uiteraard kunt u dan ter plekke de bestelling contant afrekenen en worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijd:
Zodra de betaling op onze bankrekening is bijgeschreven wordt de bestelling op werkdagen, binnen 3 dagen bij het postkantoor afgegeven.

Overmacht:
Goedoe is niet aansprakelijk voor zover haar verbintenissen niet kunnen worden nagekomen ten gevolge van overmacht. Onder overmacht wordt verstaan elke vreemde oorzaak, alsmede omstandigheid, welke in redelijkheid niet voor haar risico behoort te komen. Vertraging in de verzending of door persoonlijke omstandigheden gelden uitdrukkelijk als overmacht.

Verzending:
De verzending van uw bestelling geschiedt via TNT Post. De verzendkosten worden automatisch berekend tijdens de bestelprocedure. Uw bestelling wordt met zorg verpakt. Goedoe is niet aansprakelijk voor verlies of beschadigingen van leveringen via TNT Post.

Verzendkosten:
Wij hanteren de tarieven van TNT post. De verzendkosten bedragen €1,- (dit is inclusief envelop) per product.
Indien u uw bestelling komt afhalen vervallen de verzendkosten. Verzenden of Afhalen moet kenbaar gemaakt worden via het bestelformulier.

Privacy:
Persoonsgegevens worden in ons klantenbestand opgenomen en gebruikt voor de afhandeling van bestellingen en het verzenden van de nieuwsbrief. Deze gegevens worden niet aan derden doorgegeven.
Copyright/Auteursrechten:
Op alle afbeeldingen en teksten op de site van Goedoe berusten auteursrechten. Overname in welke vorm dan ook, is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Goedoe.

Maat- en kleurverschillen:
Goedoe-hangers zijn handgemaakt U dient rekening te houden met kleine maat of vormverschillen van de afgebeelde producten. Dergelijke afwijkingen geven u niet het recht de ontvangst of de betaling van de geleverde producten te weigeren. De producten zijn niet op ware grootte afgebeeld, de maat van het product staat aangegeven bij de productomschrijving.
Garantie en reparatie;
Volgens de wet “Kopen op afstand” hebt u het recht de producten binnen 7 dagen te ruilen. Neem in dit geval graag eerst even contact op via ons e-mailadres. De kosten voor het terugzenden van de producten zijn voor rekening van de klant. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de producten niet beschadigd of gebruikt zijn. U ontvangt het door u betaalde bedrag binnen 5 werkdagen retour op uw bankrekening na ontvangst van het pakket.

Goedoe-hangers zijn van goede kwaliteit, mocht er toch iets gebeurd zijn met de hanger buiten uw schuld om, dan heeft u een garantie van 1 maand na ontvangst.
Reparatie die dan nodig is geschied kosteloos, de verzendkosten komen wel voor rekening van de koper.
Stuurt u de hanger wel terug zoals u die ontvangen heeft, goed en veilig verpakt..
Reparaties na de garantieperiode worden wel in rekening gebracht; van te voren krijgt u een schatting van het reparatiebedrag ook dan geldt dat de kosten voor verzenden voor rekening van de klant zijn.

Het gebruik van de Goedoe-hanger is geheel op eigen risico.
Goedoe is dan ook niet aansprakelijk voor schade door verkeerd gebruik van de goedoe-hanger.
De Goedoe-hanger is géén baby of kinderspeelgoed

Opdrachten:
Misschien heeft u een speciale vraag of een eigen idee voor een kleurstelling, dan is het mogelijk in overleg speciaal voor u te maken.
Neem daarvoor contakt op, zie de gegevens op deze site.
pakketje.

Contact:
Goedoe staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 17236051
Goedoe is gevestigd in Velp bij Grave en te bereiken via het contactformulier en www.goedoe.nl
Banknummer van Goedoe is Rabobank 1476.89.503 tnv J.M.H. van Woezik-Roelofs.

IBAN NL 02 RABO 0147 6895 03

Webdesign en techniek:
Bram Bulkens

Logo-/Huisstijlontwerp:
Hans Huizing

 

Op zoek naar een leuk geschenk of een hart onder de riem?

Onze creatieve geschenken zijn gemaakt voor het overbrengen van positief gevoel
als waardering, stimulans, succes, hoop, geluk en vertrouwen.

Bekijk al onze Goedoe's en Opstekers