Meer over goedoe

Het ontstaan van Goedoe

Een jaar of 6 geleden

... wilde ik mijn nichtje een persoonlijk cadeau geven om haar een hart onder de riem te steken.
Alle goede wensen verwerkte ik in gedachten aan de keukentafel tot een lief poppetje. Dat poppetje stond symbool voor houvast en vertrouwen aan alle vormen hing ik een betekenis, al snel ontstond de naam Goedoe.

Dit poppetje, het symbool ging al snel een eigen leven leiden.
Ik vertelde over mijn cadeautje aan een paar vriendinnen en zij waren enorm enthousiast over het idee. Ik was verrast en ging nog verder aan de slag met het verfraaien van het model.
Een man die al zijn hele leven met paardenzadels werkt vertelde mij hoe ik het leer het best kon verwerken zodat het popje een strakke vorm zou krijgen.
Mijn vriendin Monique en haar man Hans hebben mij enorm gesteund en geholpen bij de serieuze stap naar het uitbrengen en gestalte geven van mijn idee├źn. Het enthousiasme, het logo, het cadeaukaartje, alles kreeg een uitgebalanceerde vorm met dank aan Hans Huizing.

De geboorte van de Goedoe was een feit! Steeds kwam ik creatieve mensen tegen die me hielpen en op dat moment het goede duwtje in de rug gaven om weer verder te komen.
Kortom: veel hulp, veel enthousiasme!
En waarempel: Goedoes werden verkocht en er werd mondeling reclame gemaakt.
De Goedoe werd een gewaardeerd cadeau om te geven en te krijgen.

Goedoe

Waar bevinden we ons nu?

Inmiddels heb ik op markten gestaan en worden de Goedoes in het Levensatelier in Asten verkocht. Er is een verkooppunt in Druten, bij Nett. Ook via mijn huisadres verkoop ik Goedoes waar ik de garage in gebruik heb als atelier. Voor het jubileum van Fysio Support Mill was er de vraag of ik de kleine Goedoes in groot getal kon maken als jubileumcadeau. Dit was het moment dat ook de kleine Goedoe de wereld in ging.
Naast de Goedoe- van leer is er inmiddels ook een goedoe-bedeltje. Het bedeltje hangt aan armbandjes, mobielhangers, sleutelringen en zelfs aan babysokjes.

De Goedoe vond en vindt steeds opnieuw haar weg. De Goedoe beweegt mee op de golven van het leven en de tijd. Zo zijn er rustige en drukke tijden maar steeds opnieuw weer de momenten in iemands leven die om een Goedoe vragen.
Het steuntje in de rug, het bedankje, de goede gedachte die met het belletje meerinkelt. Fijn om hieraan een bijdrage te kunnen leveren.

En last but not least mijn dank aan Pieter, Fenna, Sem en Ron want zonder hun hulp bij en rond het het maken van de Goedoes was Goedoe niet geworden wat het nu is!

De Goedoe Talisman

De Goedoe Talisman

De enige echte goedoe, geboren uit gedachten aan en voor lieve mensen om je heen.

Lees meer over de Goedoe
De Goedoe Bedel

De Goedoe Bedel

Een subtiele blijk van waardering. Klein in omvang maar een groot gebaar.

Lees meer over de bedels
De Opsteker

De Opsteker

Steek iemand een hart onder de riem of geef een complimentje met de opsteker.

Lees meer over de opsteker

Bekijk ons gehele assortiment!

Onze creatieve geschenken zijn gemaakt voor het overbrengen van positief gevoel
als waardering, stimulans, succes, hoop, geluk en vertrouwen.

Bekijk al onze Goedoe's en Opstekers